Thursday , May 28 2020
Lajmi i fundit

Ndryshon vendimi: LEJOHET DALJA TË DIELËN DERI NË ORA 13

NKTMe propozim të Institutit për Shëndetin Publik, e në pajtim me informatat e shërbimeve kompetente të sigurisë se shumica e qytetarëve respektojnë masat e përcaktuara, trupi nacional koordinues dha pëlqimin që Ministria e Shëndetësisë të zbusë ndalimin e daljes së qytetarëve nga objektet e banimit gjatë fundjavës.

Me urdhër të Ministrisë së Shëndetësisë lejohet dalja edhe të dielën deri në ora 13.

Kufizimi i lëvizjes do të vlejë nga e hënë në të premten nga ora 19, ndërsa të shtunën dhe të dielën nga ora 13 deri në orën 05:00 të ditës së ardhshme.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top