Monday , June 1 2020
Lajmi i fundit

Në Adë në fillim të majit: SHKOLLA E FOTOGRAFISË

Ada BojanaShoqata për jetë aktive dhe të shëndetshme “Fitness&Zoga” organizon nga data 1 deri me 5 maj “Shkollën e fotografisë në Adë”.

Për Adë të Bunës thonë që largon mendimet negative.  Besohet që për shkak të kësaj, në këtë zonë, të cilën e përfshinë Ada, mbizotëron qetësi dhe harmoni e pazakontë. Mbas vetëm disa ditë qëndrimi, do të ju bëhet e qartë, që ambienti ndikon në mënyrë shëruese. Qetëson, kthen elanin, ripërtërinë energjinë jetësore, jep fuqi për përpjekje të reja. E si mos të jetë ashtu, kur përveç cicërimës së zogjve, zhurmës së valëve dhe ndjesisë së mirë që krijon era e detit, në mesditë kur dielli ndriçon më fortë, asgjë tjetër nuk dëgjoni, ndërsa ndjeheni të bekuar”, pohojnë nga kjo Shoqatë dhe theksojnë që në natyrën e paprekur organizohen dhe lojëra të ndryshme sportive: Bootcamp, kitesurfing, windsurfing dhe fitness.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top