Wednesday , July 8 2020
Lajmi i fundit

Në delegacionin e këshillit të Kuvendit të MZ: SHKRELA NË ZAGREB

Luigj Shkrela, Luidj SkreljaDeputeti i Partisë demokratike të socialistëve Luigj Shkrela do të qëndrojë të mërkurën dhe të enjten në vizitë studimore në Kroaci.

Ai është anëtarë i delegacionit të Këshillit ligjvënës të Kuvendit të Malit të Zi i cili me këtë rast do të vizitoi Kuvendin e Kroacisë.

Është planifikuar mbledhja dhe me zyrtarët e qeverisë në Zagreb, si dhe me ambasadorin e Malit të Zi në Kroaci.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top