Tuesday , May 22 2018
Lajmi i fundit

Në dyshim pjesëmarrja në stërvitjet e NATO-së: KOMUNA NUK I PAGUAN SHPENZIMET E UDHËTIMIT

Zjarrfikesit, VatrogasciPjesëmarrja e zjarrfikësve të Ulqinit në stërvitjen më të madhe në rajon në 15 vitet e fundit, dhe e cila në fund të këtij muaji do të mbahet në Bosnje dhe Hercegovinë nën organizimin e NATO-së, është në dyshim.

Nga Shërbimi i mbrojtjes dhe shpëtimit u deklarua se Komuna e Ulqinit nuk dëshiron ti paguajë shpenzimet për udhëtim për dy përfaqësues të këtij shërbim të cilët u caktuan të shkojnë në Tuzlla, për arsye se kjo gjë, siç thanë në administratën lokale, nuk është paraparë me buxhetin e këtij viti.

Për arsye të njëjtë u anulua pjesëmarrja e zjarrfikësve në disa programe tjera të aftësimit profesional.

Përndryshe, zjarrfikësit e Ulqinit në rast internvenimesh komunikojnë mes veti me telefonë, e jo me radio lidhje.

Që përfaqësuesit e Shërbimit të mbrojtjes dhe shpëtimit do të jenë pjesë e skuadrës malazeze në stërvitjet e NATO-së në BdheH u publikua mbas mbledhjes së djeshme të Qeverisë së Malit të Zi.

 

One comment

  1. deri sa ti kena kta udheheqessh ne karrika veshtir se kena me mrrit gja (me ec perpara), sepse kta lloj vec mrapa na lajn shum.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top