Sunday , February 23 2020
Lajmi i fundit

Në fillim të tetorit: TUBIMI I INXHINIERËVE TË KOMUNIKACIONIT NË ULQIN

IlustracijaNë hotelin “Mediteran” në Ulqin me 3 dhe 4 tetor do të mbahet Simpoziumi i 10 Ndërkombëtar “Ndërdisiplinariteti  i logjistikës dhe komunikacionit”, mëson Portali Ul-info.

Në këtë tubim shkencor do të marrin pjesë mbi 50 inxhinier të komunikacionit dhe ekspertë nga kjo lëmi nga shtetet e krijuara në hapësirën e ish Jugosllavisë.

Në organizimin e këtij simpoziumi të madh është e kyçur edhe OJQ “Shoqata për Sigurinë në Komunikacion” nga Ulqini, kryetar i së cilës është magjistri i komunikacionit Jozo Briskoviq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top