Monday , July 16 2018
Lajmi i fundit

Në fund të gushtit: FESTIVALI I HAIKU POEZISË NË ULQIN

HaikuFestivali i tretë botëror i haiku poezisë do të mbahet në fund të këtij muaji në Mal të Zi, mëson Portali Ul-info.

Në kuadër të këtij manifestimi, me 26 gusht në Ulqin do të organizohet tryeza e rrumbullakët në temën e kontributetit të profesorit dhe shkrimtarit nga Ulqini Jevrem Hajdukoviq në popullarizimin e poezisë haiku në këto hapësira.

Ky tubim do të mbahet në Kala, nën patronatin e Qendrës për kulturë.

Haiku është formë tradicionale e poezisë japoneze, tema e së cilës është natyra dhe njeriu në të, dhe e cila është përhapur në tërë botën

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top