Thursday , February 21 2019
Lajmi i fundit

Në fund të gushtit: NGJARJE EDHE PËR TURISTË

 

Panorama, Ulqin, UlcinjOrganizata joqeveritare “Alternativna edukacija” (Edukimi alternativ) njoftoi se me të vitit 25.08.2018 në Muze të Kalasë do të organizohet ngjarja kulturo-artistike “JA ♡ ULCINJ” (Unë e ♡ ULQININ).

Organizatorët thonë se qëllimi i kësaj ngjarje, e cila do të ketë disa dimensione, është promovimi i Ulqinit si destinacion turistik, por edhe si qytet i cili posedon histori dhe kulturë të begatë.

Në veçanti në fokus do të jenë turistët rus të cilët jetojnë në Mal të Zi, por edhe të tjerët të cilët interesohen për art, histori dhe kulturë.

Ngjarjen do ta përkrahë Organizata Turistike, ndërsa pritet edhe përkrahja e institucioneve të tjera dhe kompanive në këtë qytet.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top