Sunday , June 16 2019
Lajmi i fundit

Në fund të prillit: NË PRISHTINË DO TË MBAHEN „DITËT E ULQINIT“

Prishtina, PristinaOrganizata Turistike njoftoi se fillimi i sezonit të ri në rivierën e Ulqinit tradicionalisht do të shënohet me 1 maj.

Meqë në atë periudhë ka më së shumti mysafirë nga Kosova, OT ka planifikuar që me 23 dhe 24 prill në Prishtinë të organizohen „Ditët e Ulqinit“, që përputhet me periudhën kur mbahet panairi i turizmit në kryeqytetin e Kosovës.

Me këtë rast do të prezantohet oferta e Ulqinit për sezonin e ardhshëm, do të mbahen një sërë takimesh me sipërmarrësit e Kosovës, si dhe do të jenë mysafirë në mediat vendase.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top