Tuesday , August 11 2020
Lajmi i fundit

Në fund të tetorit: „SERVANTES DHE DULCINEA” NË TIRANË DHE DURRËS

ServantesShfaqja e njohur “Servantes dhe Dulcinea” e grupit teatral nga Ulqini do të shfaqet deri në fund të muajit në qytetet më të mëdha të Shqipërisë.

Regjisori i kësaj dramë Munib Abazi tha për Portalin Ul-info që me 28 tetor shfaqja do të luhet në Teatrin kombëtarë në Tiranë, e një ditë më vonë në Durrës. “Kjo për ne është sukses i madh, sepse në ato institucione performojnë vetëm grupet profesionale”, tha ai duke theksuar që “Servantes dhe Dulçinea” patjetër do të luhet edhe në Shkodrën fqinje.

Abazi shtoi që gjatë dakordimit të pjesëmarrjesë ka hasur në mikpritje të ngrohtë, sepse tashmë për këtë shfaqje shumë dihet, si dhe për faktin që këto aktivitete shumë i përkrah administrata lokale në Ulqin.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top