Wednesday , October 23 2019
Lajmi i fundit

Në Gjykatën ekonomike: SHTYHET PRAPË GJYKIMI PËR K1

Privredni sud, Gjykata ekonomikeGjykatsja e Gjykatës ekonomike Millica Popoviq ka shtyr për 2 shkurt të vitit 2015 seancën e re në rastin K1 ku palë janë komuna e Ulqinit dhe Atlas grupi.

Në seancën e sotme është dëgjuar dëshmitari, prof. Janko Jankoviq, i cili tha se objektet e Sindikatës së Kosovës ishin të ndërtuara në mënyrë jocilësore.

“Vendimi që ato objekte të ndërtohen është sjell në Beograd, ndërsa atje është vendosur edhe që ato të prishen”, tha ai.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top