Friday , November 27 2020
Lajmi i fundit

Në internet: TURISTËT DËSHIROJNË JETË NATE, PLAZHE DHE TRASHËGIMI KULTURORE

Ulcinj, Ulqin, Kalaja, Stari grad, Mala plaza, Plazi i vogel, Rana, PristanDy nga tri gjëra të cilat më së shpeshti kërkohen në internet kërkuesit, kur bëhet fjalë për turizmin në Mal të Zi, Ulqini i posedon: plazhet dhe trashëgimin kulturore.

Plazhet më të bukura në Mesdhe, të cilat i dhurojë Zoti, janë rregulluar në mënyrë cilësore vitet e fundit, edhe ato padyshim janë pjesa më e mirë e ofertës turistike të Ulqinit.

Përveç që jemi pasardhës të trashëgimisë unike kulturore, atë çfarë me dekada bëjmë që ajo të ruhet dhe ti prezantohet mysafirëve, nuk vlen të përmendet. Po ashtu është fakt që mbi vlerat e monumenteve tona kulturo-historike ekziston shumë pak dije.

Ndërsa të rinjtë që udhëtojnë dhe të cilët më së shumti në duar kanë telefonat, kryesisht kërkojnë në internet vendet me jetë nate të mirë. Disa risi në këtë aspekt kishte në Ulqin këtë vit, por akoma pamjaftueshëm për destinacion të tillë turistik.

One comment

  1. Jeta nate ne Ulqin isht zero dy apo tri te ashtuquajtura diskoteka jane ma se te pamjaftueshme per kete qytet.Duhet caktuar nje pjese te qytetit ku te ushtrohet jeta nate me diskoteka bare te hapura e te punojn deri ne oret e mengjezit pa limituar me orare pune qe te behemi destinacion atraktiv turistik.Pjese te qytetit ka boll ky qytet eshte ishtrir prej bunes e deri ne valdanos keshtu qe nuk eshte e veshtir te caktohet nje pjese e qytetit per kete veprimtari vec duhet punuar ne kete aspekt

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top