Wednesday , June 3 2020
Lajmi i fundit

Në Kala: FESTUAN 50 VITE MATURË

Para pesë dekadash, në qershor të vitit 1969, Gjimnazin e Ulqinit e përfundoi gjenerata e parë e maturantëve në gjuhën shqipe.

Ato, të hënë mbrëma në restorantin „Kalaja“, u mblodhën për ta festuar këtë jubile të madh.

U përkujtuan ato ditë, ndërsa me pietet të veçantë u kujtuan kolegët të cilët sot nuk janë në mesin e të gjallëve, si dhe profesorët e tyre.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top