Wednesday , April 8 2020
Lajmi i fundit

Në kampionat në Nikshiq: SUKSES I KLUBIT “ULQINI”

Dje, më 24 maj, në Nikshiq u mbajt Kampionati i Malit të Zi për fatosa, pionier dhe shpresa në karate.Karate klub UlqinKampion të Malit të Zi u shpallen: Sara Kollari, Yllëza Rama, Xhenisa Dervishaga (Kata ekipore), Yllëza Rama (Kata individuale), Ensar Marshiq (Kata individuale) dhe Diellëza Rama (Luftëra individuale).

Poashtu, nënkampion të Malit të Zi u shpallen 5 garues në disiplina individuale dhe një ekip në kata ekipore.

Vendin e tretë, gjegjësisht medaljen e bronztë, e fituan 10 garues nga Klubi i karatesë Ulqini.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top