Tuesday , May 21 2019
Lajmi i fundit

Në Këndin e lojërave për fëmijë tek Qendra për Kulturë: NEVOJITET RIKONSTRUKTIMI

ParkuPara një viti „Shoqata Prindërit“, anëtaret nga Ulqini Milena Lekoviq dhe Ivana Karagjinoviq, në bashkëpunim me vetëqeverisjen lokale, dhe me përkrahjen e tyre financiare, kanë ripërtërirë këndin e lojërave për fëmijë në Ulqin, të ndërtuar në vitin 2014, tek Qendra për Kulturë.

Por, pjesa më e madhe e materialit e cila atëherë u rregullua u shkatërrua dhe tani paraqet rrezik për fëmijë.

Edhe imazhi të cilën e shohin me qindra mysafirë dhe turistë të cilët kalojnë aty pari është shumë e shëmtuar, kështu që nevojit rikonstruktimi i këtij këndi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top