Tuesday , June 22 2021
Lajmi i fundit

Në Mal të Zi në janar: MË SË SHUMTI TURISTË NGA SHQIPËRIA

kolasin (1)Çdo i pesti turistë në Mal të Zi në fillim të këtij viti ishte nga Shqipëria, njofton Enti shtetëror për statistikë.

Siç thuhet, në janar mysafirët nga ky vend fqinjë kanë realizuar 20,5 për qind nga numri i përgjithshëm i bujtjeve në Mal të Zi.

Pas tyre ishin turistët nga Serbia, me gjithsej 19,5 për qind, si dhe turistët nga Rusia me 10,9 për qind të bujtjeve.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top