Tuesday , December 11 2018
Lajmi i fundit

Në Mostar: 8 MEDALJE PËR KLUBIN E TAEKWONDOS ULQINI

IMG_8135_resizeMe datë 04.11.2017 në qytetin e Mostarit u mbajt turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së. Në këtë turne morën pjesë mbi 500 garues në të dy disiplinat nga vendet e rajonit. Klubi i taekwondo-së Ulqini u paraqit me 8 garues, 6 garues në disiplinën e ndeshjeve, dhe 2 garues në disiplinën e formave ku të gjithë ishin të suksesshëm. Ulqini fiton 3 medalje të arta, 3 medalje argjendi dhe 2 medalje bronzi.

Me medalje të arta u kurorëzuan:
1. Medina kanaqi
2. Edina Kraja
3. Arta Ismailaga

Medalje argjendi fituan:
1. Merisa Malokraja
2. Mervana Muca
3. Sara Kraja

Medalje bronzi fituan:
1. Suneja Bisha
2. Amella Nuti.

Info tkd Ulqini.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top