Tuesday , May 21 2019
Lajmi i fundit

Në Novi Sad: “ARUSHI PU” FITON KATËR SHPËRBLIME DHE MEDALJEN E ARTË

Arushi Pu 2Në Panairin e Arsimit dhe Edukimit në Novi Sad, Institucioni Parashkollor “Arushi Pu” u vlerësua me katër shpërblime dhe një medalje të artë.

Siç pohojnë nga ky institucion, shpërblimet vijnë si rezultat i punës që kopshti e realizon në mënyrë cilësore në të gjithë segmentet e veprimtarisë së vet.

Po ashtu, nga juria e Panairit u vlerësua bashkëpunimi i kopshtit me mjedisin lokal, pjesëmarrja në aktivitetet e ndryshme kreative dhe humanitare, programi i ekskursioneve edukuese, edukimi në natyrë, organizimi i karnevaleve kreative, etj.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top