Sunday , July 21 2019
Lajmi i fundit

Në Ostros për të 12 herë: MBAHET „DITA E GËSHTENJËS“

KrajaManifestimi tradicional në Krajë, i 12 me radhë, „Dita e Gështenjës“, u mbajt të shtunën në Ostros. Për mot të mrekullueshëm, vendasit dhe mysafirët kishin mundësi të kënaqen me gështenja dhe specialitete të Krajës, me muzikë dhe argëtim të mirë.

Për atmosferë të mirë u përkujdesën Muzafer Koliqi, Dino Beharoviq dhe Eranda Libohovo, si dhe grupi humoristik „Gaz dhe Maraz“.

Këtë vit, „Ditën e Gështenjës“ e organizoi Bashkësia Lokale Ostros, Komuna e Tivarit dhe Organizata Turistike nga ky qytet.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top