Thursday , May 23 2019
Lajmi i fundit

Në Parlamentin shqiptar: NJËZËRI PËR ANËTARSIMIN E MZ NË NATO

 

Meta - PajovicKuvendi i Shqipërisë miratoi anëtarësimin e Malit të Zi në NATO. Me 109 vota, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, deputetët votuan për miratimin e dokumenteve përkatës të Aleancës, ndërsa në seancën plenare ishte i pranishëm edhe kryetari i Parlamentit të Malit të Zi, Darko Pajoviç, raporton Shekulli.

Pajoviqi falënderoi Kuvendin e Shqipërisë për votimin.

Disa nga deputetët kërkuan, në fjalën e tyre, edhe respektimin e të drejtave të shqiptarëve, të cilët jetojnë në Malin e Zi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top