Wednesday , August 5 2020
Lajmi i fundit

Në Plazh të madh: FILLOI SEZONI I KITE-SURFIT

Foto: Enis Katana

Foto: Enis Katana

Moti i mrekullueshëm dhe erërat e volitshme kanë bërë që këtë vit më herët të fillojë sezoni i kite-surfit në Plazh të madh.

Me pajisje të përshtatshme, gjegjësisht kostum, dhe temperaturën e ajrit e cila është rreth 16 gradë Celsius, shijimi është i këndshëm edhe këto ditë të marsit.

Diçka e tillë është e pritshme, sepse përgjatë Europës Ulqini është i njohur si destinacion unik për kite-surf.

Kontribut të madh për këtë gjë kanë dhënë edhe klubet bukur të rregulluara për surf dhe kite në Plazh të madh dhe Adë.

Vlerësohet që vitin e kaluar rreth 15 mijë aventurier kanë bërë surf në bregdetin e Ulqinit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top