Sunday , February 23 2020
Lajmi i fundit

Në Plazhin e madh: FILLOI “TURNEU I MIQËSISË”

Stadion Ulcinj, Stadiumi ne Ulqin, Fudbal, FutbollNë Plazhin e madh sot filloi “Turneu i miqësisë” në futboll dhe mini përgatitjet për moshat e reja.

“Pjesëmarrësit nga shtetet e regjionit dhe Mali i Zi do të kenë mundësinë që përveç ndeshjeve dhe stërvitjeve të shfrytëzojnë detin dhe motin e bukur për larje, ndërsa kush tregon interesim mund ta ndjek dhe shkollën e notit”, tha organizatori i këtij manifestimi Misho Çausheviq duke shtuar që qëllimi është të mirëpresin gazetarët sportiv nga Mali i Zi të cilët kanë meritë të madhe në afirmimin e potencialeve sportive.

Sipas fjalëve të tija, është planifikuar që gjatë turneut ato të luajnë ndeshjen miqësore me veteranët e futbollit të Ulqinit.

Ky turne futbollistik fillon me 2 shtator.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top