Saturday , June 6 2020
Lajmi i fundit

Në Plazhin e madh: U MBYT NJË SHTETAS I HUAJ

Dje pasdite, në Plazhin e madh, është mbytur një shtetas i huaj me moshë mesatare. Sipas pretendimit të “Dnevne novine”, arsyeja e fatkeqësisë është gjendja e dobët shëndetësore e viktimës.

Deri tek fatkeqësia erdhi mbasi që personi u sëmurë në momentin deri sa notonte në distancë prej dhjet metrash nga bregu.

Punonjësit e policisë e kryen ekspertizën në vendngjarje, ndërsa rezultatet e autopsisë të patologut do të tregojnë arsyen e saktë të vdekjes.

2 comments

  1. Nje lutje per administratorin e faqes, mos publikoni lajme per Ulqin pa pasur informacione te sakta rreth ngjarjed ne fjale.

  2. I nderuari Astrit,

    Burimi i lajmit ne fjale eshte gazeta ditore “Dnevne Novine” sic eshte cekur ne tekstin e transmetuar nga ne. Ne raste te tilla, cekim burimin e informacionit pa mbajtur pergjegjesi per nivelin e saktesise se tije.
    Pavarsisht kesaj, stafi i ketij portali te falenderon per keshillen qellim mire dhe shpresojme qe do te vazhdoni te na lexoni dhe te na ndihmoni qe me sugjerime tuaja ta permiresojme faqen tone dhe tuajen.

    Me respekt,
    Admin.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top