Friday , April 3 2020
Lajmi i fundit

Në Podgoricë: TAEKWONDO ULQINI RENDITET I PARI

IMG_9679_resizeVjen kupa e radhës për ekipin e Taekwondo-së Ulqini. Të dielen me datë 25.03.2018 në Podgoricë u mbajtë kampionati në sportin e Taekwondo-së në të dy diciplinat atë të ndeshjeve dhe formave, për kategoritë Kadet, Junior dhe Senior. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me 15 garues.
Suksesi: gjithsejt 24 medalje në të dy diciplinat, prej tyre të arta 17, të argjendit 6 dhe 1 të bronzit. Në rënditjen e përgjithshme Taekwondo Ulqini u rendit në vendit e parë në diciplinën e formave.
Kapione e dyfishtë shpallet Medina Kanaqi në të dy diciplinat.
Në diciplinën e ndeshjeve kampion shtetëror u shpallën:
Medina Kanaqi
Ardiana Karamanaga
Edina Kraja
Nënkampion:
Enis Kurti
Amell Nuti
Amra Dushku
Egzon Lika
Në diciplinën e Formave garuesit më e sukseshëm ishin Sumeja Bisha dhe Amrudin Hoxha me nga tri medalje të arta:
Sumeja Bisha
Amrudin Hoxha
Fiona Kraja
Amra Dushku
Dion Mustafa
Astri Resuloviq
Edina Kraja
Medina Kanaqi
Mehrudin Muca
Rënditja e përgjithshme Taekwondo Ulqini fiton kupën e vendit të parë.
Falenderojmë të gjithë ata që kontribuan në sukseset e klubit të Taekwondo-së Ulqini.

Kryetrajneri: Fikret Dushku prof.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top