Thursday , January 23 2020
Lajmi i fundit

Në prag të Bajramit: “AMANETI” NDAU 163 PAKETA FAMILJEVE NË NEVOJË

AmanetiOJQ “Amaneti” po vazhdon me aktivitetin e shperndarjes se ndihmave per familjen qe ne kete moment jane me se shumti ne nevoje.

Sic theksohet prej kesaj organizate, aksioni i nisur per festen e Bajramit perfshin 163 paketa me artikuj ushqimorë ne te gjithe teritorin e Ulqinit.

“Solidarizimi i qytetareve dhe i ndermarrjeve te Ulqinit, si dhe dijaspores, vazhdon me intensitet te plote. Çdo dite lajmërohen donatorë te ri te cilat jane te gatshem qe tju ndihmojne familjeve ne nevoje. Vazhdojme me tutje, tani per tani kemi shperndare 163 paketa me artikuj ushqimor. Zemra e madhe bënë vepra te medha”, thuhet ne OJQ “Amaneti”.

Paketat me ushqim jane shperndare gati ne te gjitha pjeset e qytetit, ne rrethine si dhe ne Ane te Malit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top