Friday , August 14 2020
Lajmi i fundit

Në samitin e të rinjve të Europës: ABAZOVIQ PANELIST

Dritan Abazoviq, Abazovic Deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq do të jetë panelist në – European Youth Summit: 100 for the net 100 in the Danube regjion – të cili e organizon Rrjeti i Forumit europian Alpbach, në Sarajevë.

Abazoviq tha sot që e ardhmja e Ballkanit perëndimor varet kryesisht nga ajo se çfarë janë në gjendje gjeneratat tjera të bëjnë për këtë të ardhme. “Njerëzit e rinj me qasjen e tyre moderne të vetmit munden prapë të thurin lidhjet dhe të kthejnë besimin në mes shteteve të regjionit. Ato duhet të jenë të vetëdijshëm për përgjegjësinë e vet dhe të dinë që me kryerjen e detyrës së vet, vetes dhe gjeneratave që vijnë mund t’ju sigurojnë të ardhmen e ndritur”, tha Abazoviq.

Në forum, i cili përfundon të dielën, janë të pranishëm dhe deputetet në Parlamentin europian Ulrike Lunaçek dhe Doris Pak.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top