Saturday , January 23 2021
Lajmi i fundit

Në San Marino: NUCULOVIQ I TETI NË EUROPË

KiloloziKinologët nga Ulqini dhe Tivari kanë arritur rezultate të mira në Kampionatin evropian të sapo përfunduar për qentë zagar për lepur, të mbajtur në San Marino.

Siç transmeton portali Jedro.me, Zagari malor malazez Saga-Gara e Sutormanit, e pronarit Marko Glavanoviq nga Tivari në konkurrencë shumë të fortë zuri vendin e gjashtë, ndërsa zagari Astra-Lisa i pronarit Petar Nuculloviq nga Ulqini zuri vendin e tetë.

Në këtë kampionat morrën pjesë më shumë se 100 zagar nga pothuajse të gjithë shtetet evropiane. Në renditjen ekipore Mali i Zi zuri vendin e dytë mbas Suedisë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top