Tuesday , May 21 2019
Lajmi i fundit

Në sezonin dimëror: MË SË SHUMTI MYSAFIRË NGA SHQIPËRIA

kolasin (1)Nga Ministria e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit u njoftua se gjatë sezonit dimëror ishin 30 për qind turistë dhe rreth 17 për qind bujtje më shumë se një sezon më herët.

Sipas statistikës zyrtare, numri më i madh i mysafirëve në Mal të Zi ishte nga Shqipëria, gjithsej 17.867.

Ato tradicionalisht janë më të numërt në Kollashin, ndërsa numër i konsiderueshëm pushojnë edhe në Zhablak.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top