Thursday , July 16 2020
Lajmi i fundit

Në shitje prej të premten: „HISTORIA MODERNE E MALIT TË ZI“

SherboPrej të premten në shitje është libri i parë i edicionit Historia moderne e Malit të Zi 1988 – 2017 „Prej përmbysjes deri tek Aleanca e NATO-s“, i akademikëve Sherbo Rastoder dhe Novak Axhiq.

Kjo vepër trevëllimshe e cila dëshmon për, ndoshta, pjesën më interesante të Malit të Zi është botim i shtëpisë mediatike „Vijesti“.

Libri mund të blihet në kioskët T-spress, Tobaco shop, pjesën shpallëse të „Vijesti-t“ dhe NTC shop-in.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top