Sunday , October 25 2020
Lajmi i fundit

Në test: KANDIDATËT PËR GJYKATËS PËRDOREN KUFJE?!

bubice, kufjetProvimi i kandidatëve për gjykatës në Gjyqin themelor në Ulqin, Berane dhe Podgoricë do të përsëritet më 1 dhjetor, sepse në testimin e fundit kishte nga ato të cilët kanë kopjuar, shkruan “Vijesti”.

Komisioni për testim i Këshillit gjyqësor dyshon që në testimin e fundit dikush nga gjykatësit potencial ka përdor mjetet ndihmëse, gjegjësisht kufjet me magnet.

Për një vend të mbetur bosh të Gjykatësit themelor në Ulqin kanë konkurruar shtatë kandidat.

One comment

  1. Ej, ku jemi nisë me shku?
    Nëse është e vertete une nuk dua të gjykohem nga asnjëri prej tyre. Debilizmi e padijenia duhet të marrë fund në Ulqin!

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top