Tuesday , March 31 2020
Lajmi i fundit

Në tetor vizita e legjendave të Hajdukut: VIJNË SHURJAK DHE GUDEL

Legjendat e dikurshme të klubit të futbollit “Hajduk” nga Spliti Ivica Shurjak dhe Ivan Gudel do të vijnë në Ulqin gjatë tetorit, mëson UL-info.

Siç na deklaroi entuziasti i sportit, Ulqinaku i cili pjesën më të madhe të jetës e kaloi në Split Marko Boroviq, veteranët e “Hajdukut” me këtë rast do të luajnë një ndeshje reviale në Ulqin, Tivat dhe Podgoricë.

Dashamirët më të vjetër të futbollit i kujtohen shumë mirë gjeneratës së Shurjakut nga vitet 70 dhe asaj të Gudelit nga vitet 80, sidomos për arsye se klubi nga Spliti asokohe kishte shumë tifoz në Ulqin.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top