Saturday , June 6 2020
Lajmi i fundit

Ne Tiranë: PROMOVIM I REVISTAVE SHQIPTARE NGA MZ

LibraBiblioteka Kombëtare dhe Akademia Shqiptare e Arteve dhe e Shkencave organizojnë në Tiranë, me datën 8. prill 2014, në  orën 11, VEPRIMTARI PROMOVUESE për revistat kulturore-shkencore: ”Dija”,”Lemba”,”Gjon Buzuku” dhe “”Malësia” si dhe për veprimtarin e Shoqatës së Krijusve shqiptarë në Malin e Zi.

Nga Mali i Zi marrin pjesë: Gani Karamanaga, Hajro Ulqinaku, Gazmend Çitaku, Simë Dobreci, Nail Draga, Ali Salaj, Ardita Rama dhe Nik Gashaj.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top