Monday , July 16 2018
Lajmi i fundit

Në Ulqin: ARRESTOHET TË HUAJT TË KYÇUR NË TRAFIKIMIN E NJERËZVE

Prangat, Lisice, Policia, PolicijaShtetasit e Malit të Zi Millisav Ostojiq dhe Igor Kastratoviq edhe tre persona të tjerë janë arrestuar sipas vendimit të Prokurorisë speciale për shkak të dyshimit se janë të kyçur në trafikim njerëzish, mëson “Vijesti” jozyrtarisht nga Drejtoria e policisë.

Aksioni i arrestimit u zbatua në Tivar dhe në Ulqin.

Ndër të arrestuarit ka edhe shtetas të huaj.

Burimi i “Vijesti” shpjegoi se i njëjti aksion “Dardaneli” kryhet në territorin e Kroacisë dhe Bosnjës dhe Hercegovinës, si dhe që policitë e këtyre shteteve bashkë punojnë në thyerjen e grupit ndërkombëtar të trafikantëve të njerëzve.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top