Wednesday , June 3 2020
Lajmi i fundit

Në Ulqin: DEBATI PUBLIK PËR TË DREJTAT PRONËSORE TË FEMRAVE

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjOJQ Shtëpia e Sigurt e Femrës njoftoi se në hapësirat e Ndërtesës së Komunës së Ulqinit, të premten, më 14 qershor, me fillim në ora 12, do të mbajë debatin publik me temë “Të drejtat pronësore të femrave në Mal të Zi”.

Debati organizohet në kuadër të projektit “Nē gjini dhe shtëpi” të cilin e financon Ministria për të drejtat e njeriut dhe pakica”.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top