Tuesday , June 18 2019
Lajmi i fundit

Në Ulqin si në veri: PAGA MESATARE 422 EURO

EuroVetëm rreth 1800 persona ose rreth 40 për qind të punësuar në Ulqin punojnë në veprimtari ekonomike.

Kaq kishte të punësuar të përhershëm para 30 viteve vetëm në dy ndërmarrje: Ndërmarrjen hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit” dhe në Kripore.

Sipas të dhënave të fundit, në këtë komunë ka 4576 të punësuar, pensionist ka 3100, ndërsa të papunësuar 1352, gjersa 1041 persona marrin ndonjë lloj ndihme sociale.

Në gusht paga mesatare ishte 422 euro, gjegjësisht ishte për 163 euro më e ultë se në Tivat, ose për 80 euro më e vogël se në Tivarin fqinj.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top