Friday , March 5 2021
Lajmi i fundit

Në zonën e Anës së Malit: HAJNAT VJEDHIN MAKINERI DHE VEGLA

Pljacka, Vjedhje, Grabitje, Plackitje, Kradja

Tash disa ditë në fshatrat pranë kufirit në zonën e Anës së Malit (Kravar Lartë dhe Poshtë dhe Rashtishë) po bëhen vjedhje.

Siç pohojnë banorët vendas, në shënjestrën e plaçkitësve janë kryesisht makineritë dhe veglat bujqësore.

Prandaj ato u organizuan dhe nga e premtja mbrëmje bëjnë kujdestari për të ruajtur pronën e tyre.

Po ashtu, ato njoftuan organet kompetente për këto dukuri.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top