Sunday , July 21 2019
Lajmi i fundit

Nënshkruhet marrëveshja: PDS-SË KRYETARI I KOMUNËS, FORCËS KRYETARI I KUVENDIT

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjPartia Demokratike e Socialistëve dhe Forca e re demokratike kanë nënshkruar të marten mbrëma në Ulqin marrëveshjen e cila parasheh që PDS-së ti takojë vendi i kryetarit të Komunës, ndërsa Forcës kryetari i Parlamentit lokal.

Marrëveshjen në emër të PDS-së e kanë nënshkruar funksionarët e lartë të kësaj parti Loro Nrekiq dhe Luigj Shkrela, ndërsa në emër të Forcës kryetari i kësaj parti Nazif Cungu.

Të mërkurën do të mbahet mbledhja e Kuvendit në të cilën do të zgjidhet drejtuesi i kësaj dhome të lartë.

Siç mëson Portali Ul-info, pas kësaj do të fillojnë negociatat për ndarjen e funksioneve tjera në organet e vetëqeverisjes vendore dhe ndërmarrjet ku Komuna është themelues.

Kryetari i ri i Komunës së Ulqinit do të zgjidhet deri në mes të majit.

One comment

  1. Aty de. Mi rujt bizneset edhe karrigat. Narode stoko moja!

Komento te ftoni Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top