Wednesday , May 22 2019
Lajmi i fundit

Nga 1 tetori: DITËT E FILMIT EVROPIAN NË ULQIN

 

FilmiDelegacioni i Bashkimit Evropian në Mal të Zi, në bashkëpunim me ambasadat e Bullgarisë, Republikës së Çekisë, Danimarkës, Estonisë, Greqisë, Kroacisë, Holandës, Qipros, Letonisë, Hungarisë, Rumanisë, Sllovakisë, Sllovenisë, Suedisë dhe Kinotekën malazeze, me përkrahjen e Info Qendrës së BE-së, organizojnë “Ditët e Filmit Evropian” në Mal të Zi.

Gjashtëmbëdhjetë filma, të zhanreve të ndryshme të produksionit evropian do të shfaqen në Ulqin gjatë tetorit, gjersa hyrja është e lirë.

Këtë manifestim do ta hap filmi “Ljepota poroka”, e regjisorit të njohur Zhivko Nikoliq, i cili u xhirua kryesisht në Ulqin.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top