Thursday , March 21 2019
Lajmi i fundit

Nga maji më pak probleme me zhurmë: DO TË VENDOSEN LIMITUESIT

Buka, Zhurma, MuzikaEdhe këtë vit problemet kyçe të cilët rrezikonin cilësinë e ofertës turistike ishin të lidhura me zhurmën, ekonominë informale dhe objektet e përkohshme.

“Presim që problemin më të madh do ta zgjidhim në mënyrë të konsiderueshme me përdorimin e limituesve të zhurmës prej me 1 maj të vitit 2019”, thanë nga Dhoma Tregtare.

Mbetet që me vendim komunal të përcaktohet mënyra e blerjes së limituesve dhe niveli i lejuar i lartësisë së zhurmës.

Do të parashihet që hotelierët të cilët e tejkalojnë pragun e definuar të ju merret leja për punë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top