Sunday , June 16 2019
Lajmi i fundit

Nga rrufeja: PJESËRISHT U DËMTUA MINARJA E XHAMISË SË DETARËVE

Osteceno munare na Dzamiji pomoraca, I. KaramanagaMaja e minares në Xhaminë e detarëve në Ranë në natën në mes të hënës dhe të martës ka pësuar dëmtim të pjesërishëm.

Nga Bashkësia islame na deklaruan që ekziston rrufepritësi në xhami, por është e qartë që nuk ishte funksional. “Analizat e mëvonshme do të tregojnë cilat ishin arsyet për këtë aksident”, thanë nga ky institucion.

Përndryshe, disa pronarë të shtëpive dhe restoranteve në Ranë i lajmëruan Portalit tonë prishje në aparatet e veta teknike.

One comment

  1. Zot bane mir se keto jane shenjat e Qametit!

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top