Tuesday , March 31 2020
Lajmi i fundit

NHT “Riviera e Ulqinit”: SHITET DEPOJA E KOMPANISË

ulcinjska-rivijera-olympic-04Komisioni për ankand i Këshillit për privatizim dhe projekte kapitale ka ftuar të interesuarit që deri më 14 shkurt të lajmërohen për pjesëmarrje në ankandin publik për shitjen e një pjese të pronës të Ndërmarrjes Hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit”.

Në shitje është ofruar dhe prona me sipërfaqe të përgjithshme prej pesë mijë metër katror, e cila përbëhet nga toka prej 3,33 mijë metër katror, hapësira depo prej 1,65 mijë metër katror, dhe ndërtesa ndihmëse prej 14 metër katror.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top