Thursday , March 21 2019
Lajmi i fundit

Nisi marshi protestues: HULUMTIMI I NAFTËS ËSHTË RREZIK PËR NJERËZIT

SOS (2)Në organizim të Rrjetit “SOS për Montenegro” sot në mëngjes në Ranë nisi marshi protestues kundër hulumtimit të naftës dhe gazit në nëndetin e Malit të Zi.

Gjatë katër ditëve të ardhshme pjesëmarrësit e këtij tubimi do të ecin 145 kilometër nga Herceg Novi me qëllim që të alarmojnë opinionin për rrezikun i cili i kanoset nga ky hulumtim.

Në detin e Ulqinit nesër do të lundrojë anija për hulumtime sizmike të konsorciumit italo-rus Eni – Novatek.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top