Friday , May 29 2020
Lajmi i fundit

Një hap më afër centralit diellor: NJË NGA MË TË MËDHATË NË EVROPË

Dragica SekulicMinistrja e ekonomisë, Dragica Sekuliq nënshkroi të enjten, në emër të shtetit të Malit të Zi, Kontratën për ndërtimin e centralit diellor me fuqi të instaluar prej 250 MW në Mal të Brisë me konsorciumin të cilin e përbëjnë Elektroekonomia e Malit të Zi, FORTUMI Finlandez dhe Sterling and Wilson.

Ky central diellor do të jetë më i madhi i këtij lloji në Evropë, u tha nga ana e përfaqësuesit të këtij konsorciumi.

Sipërfaqja e përgjithshme në të cilën do të ndërtohet centrali diellor është 6.621.121 m2.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top