Wednesday , May 22 2019
Lajmi i fundit

NP “Për Kultivimin dhe Mbrojtjen e Egërsirave”: NJOFTIM PËR QYTETARËT

LovLajmërojmë të gjithë të interesuarit të cilët dëshirojnë ta japin provimin e gjuetisë dhe të cilët e përfunduan trajnimin praktik që me datë 10.10.2018 (e mërkurë) do të organizohet provimi i gjuetisë me fillim në ora 09.00 në zyrat e Ndërmarrjes Publike Për Kultivimin dhe Mbrojtjen e Egërsirave, Ulqin.

Të interesuarit mund të lajmërohen dhe të kontaktojnë këto numra:

067/729-001        067/258-608       069/527-072

Drejtori,

Ajet Zaga.

 

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top