Saturday , August 15 2020
Lajmi i fundit

NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”: LOKACIONET PËR TËRHEQJEN DHE PAGESËN E FATURAVE TË UJIT

Ujësjellës dhe Kanalizim

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top