Tuesday , May 22 2018
Lajmi i fundit

NP „Ujësjellësi regjional“: ULQINI MERR 13% MË SHUMË UJË SE VJET

Kroni, Cesma, Uji, VodaUjësjellësi regjional është një nga partnerët më të sigurt të sipërmarrësve turistik dhe të ujësjellësve lokal, i cili tash 5 vite me radh nga sistemi rajonal i ujësjellësit marrin sasi më të mëdha të ujit nga seç është me kontratë, thuhet në kumtesën e këtij institucion.

Siç theksohet, gjatë periudhës gati tremujore (qershor, korrik dhe 15 ditë e para të gushtit të vitit 2017), Ulqinit i është dërguar 23% më shumë ujë nga sasia e kontraktuar.

Me datë 15 gusht të vitit 2017, nga sistemi rajonal i ujësjellësit janë dërguar kësaj komunë 13% më shumë ujë në krahasim me të njëjtën ditë vitin e kaluar.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top