Wednesday , April 24 2019
Lajmi i fundit

Nrekiq: DO TË FORMOJMË INSPEKTORATIN LOKAL TURISTIK

Trupi KoordinuesNë Komunë të Ulqinit u mbajt takimi i Trupit Koordinues për përcjelljen e vijimit të sezonit të vitit 2018. Mbledhjen e drejtori kryetari i Komunës së Ulqinit, Loro Nrekiq, i cili të pranishmit i njoftoi me gjendjen në lëmitë e furnizimit me ujë, menaxhimit të mbeturinave, rendit komunal, furnizimit me energji elektrike dhe regjimit të komunikacionit në qytet. Ai paralajmëroi formimin e Inspektoratit Turistik lokal dhe blerjen e pajisjeve të reja për punën e Policisë Komunale. Kryetari Nrekiq paralajmëroi aksionin më të vendosur kundër pronarëve të lokaleve të cilët shfrytëzojnë hapësirat publike si tarracat pa leje të nevojshme.

Përveç përfaqësuesve të Komunës së Ulqinit, anëtarë të trupit koordinues komunal janë edhe Organizata Turistike e Ulqinit, NP Veprimtari Komunale, NP Ujësjellës dhe Kanalizimi, CEDIS, Shtëpia e Shëndetit Ulqin, Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit, Policia Kufitare, Policia e Ulqinit, Të Mirat Detare, Drejtoria për Punë Inspektuese, Shoqata e Agjencive Turistike, Shoqata e Qiramarrësve të Plazheve, Qendra për Punës Sociale – Ulqin, Enti për Ndihmë urgjente mjekësore Ulqin dhe Drejtoria për Situata Emergjente.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top