Sunday , April 21 2019
Lajmi i fundit

Nrekiq: PAS NDËRTIMIT TË SISTEMIT TË KANALIZIMIT, PORT MILENA SHUMË MË E PASTËR

Ljoro Nrekic, Loro NrekiqKryetari i Komunës së Ulqinit deklaroi se tenderi ndërkombëtar për ndërtimin e sistemit të kanalizimit për katër lagje (Braticë Poshtë, Mal i Bardh, Totosh dhe Kodra) do të jetë i hapur deri me 25 tetor.

Ai për “Pobjeda” tha se ky projekt që ka vlerën prej rreth 5.000.000 euro është pritur gjatë, si dhe që do të zgjidhë problemet e shumta në komunë, në veçanti ato ekologjike. Mjetet u siguruan nga Banka Evropiane Investuese.

“Ky është projekt shumë i rëndësishëm me të cilin do të përmirësojmë sistemin e kanalizimit dhe atë të ujërave atmosferik. Përveç kësaj, me te për rreth 70 për qind do të përmirësojmë gjendjen në Port Milenë e cila paraqet një bombë ekologjike”, theksoi Nrekiq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top