Friday , October 2 2020
Lajmi i fundit

Nrekiq: PËR FOSHNJORE NEVOJITET SEANCË E JASHTËZAKONSHME

Kuvendi, Loro Nrekiq, SkupstinaKëshilltarët e opozitës në Kuvendin komunal të Ulqinit kanë shprehur pakënaqësinë e thellë për faktin se në seancën e kaluar për shkak të votimit të përmbajtur të dy këshilltarëve të Forcës nuk kaloi Vendimi për kalimin e të drejtës për dispozicion të pronës pa kompensim për ndërtimin e foshnjores në Fushë të Ulqinit.

Ato theksuan se është bërë gabim i madh që ky vendim nuk është miratuar dhe se duhen të gjenden modalitetet që prapë të vendoset për këtë gjë, sidomos për arsye se partitë opozitare e përkrahen propozimin e këtij akti.

Kryetari i PDS-së Loro Nrekiq ka propozuar që me këtë rast, menjëherë pas kësaj, të mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e Parlamentit lokal vetëm me atë pikë të rendit të ditës.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top