Friday , March 5 2021
Lajmi i fundit

Nrekiq: RASTI “K1” NJË NGA SFIDAT MË TË MËDHA NË HISTORIN E RE TË ULQINIT

Loro Nrekiq“Përveç pandemisë vitin 2020 në Ulqin e shënojë edhe sjellja e aktgjykimit në rastin e njohur si K1”, deklaroi kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq.

Ai tha se nga ky kontest gati 40 vjeçar llogaritë e Komunës ishin të bllokuara gjithsej 209 ditë dhe nga llogaria u hoqën 6.486.574 euro.

“Ky rast ishte njëra nga sfidat më të mëdha në historinë e re të Ulqinit, sepse objektivisht ekzistonte rreziku i madh që me realizimin e këtij aktgjykimi Komuna e Ulqinit dhe buxheti i tij të kenë pasoja katastrofike”, tha ai duke shtuar se me iniciativën e Komunës dhe me përkrahjen e Qeverisë së Malit të Zi ky problem u sanua.

One comment

  1. Bravo! Mir qe ke ble at makin ti e per tjeter kollar ja bajm

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top