Friday , April 3 2020
Lajmi i fundit

Nrekiq: SELIA E „TË MIRAVE DETARE“ DUHET TË JENË NË ULQIN

Loro Nrekiq, Ljoro NrekicKryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq deklaroi se Ndërmarrja Publike për Menaxhimin e Të Mirave Detare nga Ulqini vjelë shumë më tepër para se sa investon.

„Këtë e kam thënë hapur, nuk mundet kështu, këtu kanë 57 për qind të territorit të përgjithëm të cilin e administrojnë në Mal të Zi. Është e natyrshme që selinë e ndërmarrjes ta kenë këtu, e jo në Budvë“, tha Nrekiq për „Vijesti“.

Sipas fjalëve të tija, kësaj situate i kontribuojnë edhe kuadrot nga Ulqini të cilët u ulën në karriget e tyre dhe nuk e çajnë kokën për Ulqinin.

One comment

  1. plotesisht pajtohem me kryetarin nrekiqin qe selia per “te mirat detare“ te jete ne ulqin , dhe mos te harrojme
    qe domosdoshmerisht po ashtu te kembngulim qe teritori i “te mirave detare“ ne ulqin te jete me ate distance aqe sa esht ne te gjith qytete te tjera bregdetare sic jan tivari, budva e me larg, keshtu qe ndashte Zoti qe ulqini te marre fryme me lirisht nga aj presion, urojme qe kjo gje te realizohet sa me shpejte.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top